Tipy na dárky pro děti do školy na rozloučenou

Jaký je nejlepší dárek pro žáky (nejen) na konec školního roku? A víte co frčí mezi dětmi v roce 2023? Tipy na drobnosti pro děti, které rozzáří úsměv!

Se závěrem školního roku se nejen učitelé, ale i rodiče ptají, jaký dárek pro děti na rozloučenou by byl nejlepší. Stejnou otázku si často pokládají třeba i před vánočními svátky. Hledání ideálního dárku pro žáky může přinést řadu otázek - jaký dárek bude pro školáka zajímavý, co zrovna frčí mezi dětmi nebo jaký levný dárek děti při loučení potěší?

Dětské drobnosti na rozloučenou nemusí být nutně drahou záležitostí. Drobné dárky pro žáky na konec školního roku, jako jsou klíčenky pro děti, mohou být ideálním způsobem, jak nejen udělat radost, ale i památkou na společně prožitý čas. Klíčenky jsou navíc skvělým tipem na praktický a ještě k tomu zábavný dárek.

Šňůrky na krk pro děti prostě frčí

Dárkem pro školáka může být šňůrka na krk, anebo jak mladí říkají lanyard! Šňůrky na krk s vtipnými a originálními potisky jsou praktické a děti díky nim klíče neztratí. Navíc děti mají lanyardy za celý školní rok už pořádně ošoupané nebo dávno ztracené.

Bezpečnost především

Pro zajištění dětské bezpečnosti jsou skvělým dárek prvky odrážející světlo. Děti si je mohou připnout nejen na klíče, ale i batoh. Vybavte je odrazkami na prázdniny, ať se vám díky nim vrátí v září v pořádku do školních lavic.

Pouzdra na klíče pro děti

Další drobností pro děti na závěr školního roku je praktické pouzdro na klíče, které ochrání svazek každého žáka. Další praktický přívěsek na klíče, kterým nešlápnete vedle. Vybrat si můžete nejen z klasických ručně šitých kožených klíčenek, ale i z pouzder, které mají dětsky hravé potisky.

Svítící LED klíčenky, které prozáří prázdniny

Vzpomínáte si na dětské tábory a bojovky, které jste si jako dítě užívali? I to v létě čeká vaše svěřence. Pořiďte jim levné svítící LED klíčenky, které prozáří prázdniny. Vsadit můžete na klasický design, ale třeba i parádní svítící autíčka. Skvěle poslouží i jako dárek pro děti k vánocům v zimě, kdy se často vrací ze školy za tmy.

Klíčenková klasika

Kromě praktických klíčenek, máte na výběr z celé řady dalších klíčenek pro děti. Mezi stovkami přívěsků najdete zábavné postavičky, zvířátka, strašidelné kostlivce, kompasy na klíče pro dobrodruhy, anebo drobné dárky pro štěstí jako třeba čtyřlístky.

Naší nabídkou levných dárků pro děti máme prostě co nabídnout. Objednejte si odměny pro děti za skvěle odvedenou práci včas!

objednat klíčenky pro děti