TOP 6 odměn pro děti na tábor (2023)

Léto se blíží a s ním i dětské tábory. Každý organizátor těchto akcí si klade otázku – kde koupit drobné a levné odměny pro děti, které zároveň potěší? Připravili jsme pro vás seznam TOP 6 odměn pro děti na tábor, se kterými budete sbírat trumfy.

TOP 5 odměn pro děti na tábor

LED svítilna jako základ do každé táborové celty

Každý správný táborník musí být vybavený svítilnou! Alespoň tak praví příručky každého trampa. Nabízíme celou řadu svítilen a menších svítících LED klíčenek. Zaručeně zabodujete například výkonnou kapesní LED svítilnou, která se táborníkům bude hodit při nočních dobrodružstvích.

Tábor na ostří nože

Jaký by byl tábor bez vyrábění vidlic na buřty z uschlého dříví, anebo vyřezávání dřevěných postaviček… Přesně k tomuto účelu se hodí malé nože na klíče, které jsou přenosné a navíc multifunkční. Vybavte táborníky nástrojem, který využijí a najdou na něm například pilku na dřevo, nůžky nebo třeba pilník.

multifunkční nůž na klíče ve tvaru ryby

Hra na pískanou s píšťalkou

Nejsme si jistí, jestli hra na pískanou existuje, natož jak se hraje. Můžete si jí ale sami vymyslet! Už vám k tomu chybí jen píšťalky! Kromě klasických píšťalek nabízíme i kvalitní kovové píšťalky do kapsy. Už se vám v hlavě rýsuje plán, jak si s osazenstvem tábora zahrajete na pískanou v lese za kempem?

Dvakrát měř, jednou řež s metrem

Dvakrát měř a jednou řež, tvrzení, které o to víc platí při táborových aktivitách. Chcete dát dětem za úkol postavit tajný bunkr, anebo nařezat latě na lanový žebřík? Metr jim bude, zcela jistě, užitečným pomocníkem.

Veď mě dál, cesto má s kompasem

Název nejen známé písničky, ale i přání táborníků při bojovkách nebo orientačních bězích. Splňte jim ho a pořiďte jim kompas, který je nesvede z cesty.

Podívej se na to pořádně s lupou!

Při letním zkoumání krás přírody v podobě rostlin a živočichů je fajn se na to kouknout trochu z blízka. Třeba malou kapesní lupou, no nemyslíte?

Rádi byste dětem vybrali jinou klíčenku? Vyberte si z našich tipů na klíčenky pro děti.